Yangın güvenliği eğitimi sonunda, katılımcıların yangın öncesi, yangın anında ve yangından sonra yapılması gerekenler ile parlama ve patlamalar hakkında bilgilendirilmiş olacaktır.
İşyerlerinde İş Güvenliği Uygulamaları Eğitimi Müfredatı
- Yangın Nedir?
- Yangın Sınıfları
- Yangınla Mücadele
- Parlama & Patlama
- Sertifika Sınavı

63316331 Sayılı Kanun; İşyerlerinde iş sağlığı ve güvenliğinin sağlanması ve mevcut sağlık ve güvenlik… More Sayılı İş Sağlığı ve Güvenliği Kanunu; kamu ve özel sektöre ait bütün işlere ve işyerlerine, bu işyerlerinin işverenleri ile işveren vekillerine, çırak ve stajyerler de dâhil olmak üzere tüm çalışanlarına faaliyet konularına bakılmaksızın uygulanır.
Çalışma hayatında karşılaşılan riskler, çoğu zaman öngörülebilir ve önüne geçilebilir niteliktedir. Modern teknolojilerin iş güvenliği eğitimlerine entegrasyonu, bu risklerin azaltılmasında önemli bir rol oynamaktadır. Online iş güvenliği eğitimleri, iş kazalarını önleme sanatında kritik bir araç haline gelmiştir. Bu eğitimler sayesinde çalışanlar, potansiyel tehlikeler hakkında daha bilinçli hale gelir ve kazaların önüne geçebilmek için gerekli önlemleri alabilirler.
Müfredat
- 1 Bölüm
- 2 Ders
- Ömür boyu
- Yangın GüvenliğiYangın güvenliği eğitimi sonunda, eğitimcilerin yangın öncesi, yangın anında ve yangından sonra yapılması gerekenler hakkında bilgilendirilmiş olacaktır4
Çalışmanın savaştan üç kat daha tehlikeli olduğu, içki, uyuşturucu veya savaşlardan daha fazla insanın hayatını kaybetmesine neden olan “BANA BİR ŞEY OLMAZ” mantığını ortadan kaldırarak, İSG kültürünü Türkiye’ye yerleştirmek için oluşturduğumuz İSG Eğitim Platformu'nda her çalışanın İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimlerini almalarını sağlamak için kendimizi durmadan yeniliyoruz. Ümidimiz odur ki, tüm işyerlerinde "sıfır" iş kazası hedeflerine doğrudan katkımız olsun. Şirketlerin önceliği için uygulanan eğitimlerimizde Öngörülemeyen kazaları önlemek için tüm imkanlarımızla yanınızda olmayı sürdürüyoruz.