
50 ₺'den Başlayan
Fiyatlarla İSG Eğitimi

Mevzuatına Göre
Sınava Hazırlık
Eğitime Başla
1000'in üzerinde soru&cevap
%100 Başarı
Detaylar
Başladı...
Rezervasyon YapSon Kurslar
İSG Eğitimlerinde % 50 İndirim Fırsatları
30 Ekim 2022
Kurumsal Firmalara özel teklif almak için lütfen bizimle iletişime geçin.
Yaklaşan Etkinliklerimiz
Türkiye'nin İSG Eğitim Platformunda Ödüllü Yarışmalarımızı Takip Edin
Son Yayınlar
Türkiye'de İş Sağlığı ve Güvenliği ile ilgili son güncel yayınlar
Yargıtay’dan emsal karar: Eğitimsiz işçi ölümünden, işveren sorumlu
Kişisel Koruyucu Donanım Yönetmeliği Ekleri
150 Soruda İş Sağlığı ve Güvenliği
150 soruda çalışma hayatı
İSG Hizmetleri, 10 çalışandan 50 çalışana çıktı!
Kaza teorileri
İş sağlığı ve güvenliği yönetim sistemleri
İş sağlığı ve güvenliği ilkeleri
İş güvenliği uzmanı kimdir?
Ödüllü Yarışmalar Başladı!
Kim, Ne Dedi?
İş Sağlığı ve Güvenliği eğitimlerimiz hakkında kullanıcı yorumları

Hüseyin Karaca
“ Çalışmanın savaştan üç kat daha tehlikeli olduğu, içki, uyuşturucu veya savaşlardan daha fazla insanın hayatını kaybetmesine neden olan “BANA BİR ŞEY OLMAZ” mantığını ortadan kaldırarak, İSG kültürünü Türkiye’ye yerleştirmek. ”

Salih Dere
“ İş Sağlığı ve Güvenliği sadece çalışma hayatında değil, günlük hayatımızda da vazgeçilmez bir güvenlik duvarı oluşturmalıdır. ”

Ali Çebi
“ Rıfat Ilgaz’ın 1943 yılında yayımlanan ve “Kasnağından fırlayan kayışa kaptırdın mı kolunu Aliş’im!” dizesiyle başlayan Alişim adlı şiiri, “iş kazalarının iktisadi boyutları yanında, hiçbir istatistiğin ya da akademik çalışmanın kavrayamayacağı insani boyutlarıyla ve sonuçlarıyla yansıtmaktadır” şiirde iş kazasına uğrayan bir kişi için ortaya çıkan mağduriyetin ne kadar büyük ve tahmin edilemez olduğu çarpıcı bir şekilde anlatılmaktadır. Bu durumda akla, “madem ölümcül olmayan iş kazalarının bile birey ve toplum üzerindeki etkisi bu kadar büyüktür, öyleyse tüm riskleri bildiği ve güvenliksiz çalışma koşullarının bilincinde olduğu halde kişiler, neden böyle işyerlerinde çalışmaya devam etmektedirler?” sorusu gelmektedir. ”

Beren Nilgün
“ Temel insan ihtiyaçlarının yerine getirilmesinden sonra iş sahalarına iş sağlığı ve güvenliği kural ve hedeflerini tam anlamıyla yerleştirerek yüksek düzeyli verimlilik değerleri elde etmek daha mümkün ve daha kolay olacaktır ”

Selim Eren
“ İş güvenliği ilmi, kazaların önlenmesi çalışmasında kaza zincirinin 3. halkası olan “Tehlikeli Hareket ve Tehlikeli Durumu” asli faaliyet alanı olarak benimser. Bu durum, kaza zincirinin en zayıf halkasıdır. Çünkü 1. ve 2. halkalar insan ve insanın doğası ile ilgili hususlardır ve iş güvenliği bilimince insan ile uğraşmanın etkili sonuçları olmayacağı kabul edilir. Bu nedenle iş güvenliği sorumlularının ilk yapacağı iş “Tehlikeli Hareket ve Tehlikeli Durumu” tespit ederek bunları ortadan kaldırılmasını sağlamak olmalıdır. ”

Halit Korkmaz
“ Yapılan istatistikler kazaların % 50, sinin kolayca önlenebileceğini, % 48, inin ancak etüt ve metotlu bir çalışma ile önlenebileceğini, % 2, sinin de önlenmesinin mümkün olmayacağını göstermiştir. Dolayısıyla isg eğitimlerinin kapsamlı olarak alınması, iş kazalarını önleyecek en önemli etkenlerdendir. ”
Şimdi abone olun ve eğitim materyalleri, yeni kurslar, popüler yayınlar ve çok daha fazlasını içeren haftalık haber bülteni alın!